Diensten

APK

We kennen het allemaal. De jaarlijkse Algemene Periodieke keuring oftewel APKHierbij wordt er gecheckt of uw auto voldoet aan de veiligheids- en milieueisen volgens de RDW voorschriften.

 


  Voor reparaties en onderhoud, groot en/of klein, kunt u bij ons terecht. Wij bieden een snelle service tegen een scherpe prijs mét heldere communicatie. Tevens voeren we reparatie- en onderhoudswerkzaamheden uit aan alle merken! Uw voertuig is bij ons in de beste handen. 

  Onderhoud zorgt er in veel gevallen voor dat mankementen of slijtage op tijd opgemerkt kunnen worden, dit komt de portemonnee vaak ten goede. Goed onderhoud bespaart je op de lange duur kosten die je had kunnen voorkomen.


  Bent u op zoek naar een auto of bent u van plan uw huidige auto te verkopen? Wij kopen auto's in en verkopen gebruikte auto's met of zonder inruil. Kom gerust langs om samen te bekijken wat de mogelijkheden zijn. Daarnaast gaan wij graag op zoek om voor u dé gepaste auto te vinden én af te leveren. Of bekijk gerust onze occasions op de site. 

   


  Pechhulp

  Komt u als klant met pech te staan? Wij zorgen ervoor dat u en uw auto veilig terug thuiskomen.


  Airco Service 

  Het aircosysteem van een auto verliest jaarlijks een bepaald percentage aan vloeistof. Wij kunnen dit voor u checken en eventueel terug opvullen of verversen.


  Bandenservice 

  Bandenwissel, balanceren, uitlijnen, stockage, het is bij ons allemaal mogelijk. Met onze jarenlange ervaring zijn uw banden en velgen in goede handen.


  Remmenservice 

  De slijtage van uw remblokken kan tot hoge kosten lijden, zeker als de remblokken zover versleten zijn dat ze op het ijzer zitten. We zouden niet willen dat u vroegtijdig ook uw remschijven moet vervangen. Daarom kan u bij ons steeds terecht voor het controleren en indien nodig vervangen van het remsysteem, trommels kunnen uiteraard ook vervangen worden.


  Trekhaken

  Ook voor het installeren van uw trekhaak bent u bij het juiste adres. Wij leveren en monteren de gepaste trekhaakset voor uw voertuig.


  Wintercheck

  Staat de winter weer voor de deur of bent u van plan op wintersport te gaan? Wij controleren uw auto zodat u zorgeloos de winter door komt.


  U heeft uw droomauto gevonden in het buitenland, maar u weet niet waar u moet beginnen? Wij helpen en/of begeleiden u graag het gehele proces door!


  Eind 2019 zijn wij partner geworden van Kentekenloket. Kentekenloket is dé plek om voertuigen direct en snel over te schrijven of te schorsen. Wanneer je een voertuig koopt of verkoopt, moet het kenteken op naam van de nieuwe eigenaar komen te staan.


  Sinds 2018 verzorgt een nieuwe afdeling binnen ons bedrijf voor prachtig afgewerkte wagens, zowel de binnen- als buitenkant kunnen volledig worden aangepakt.


  Schadeherstel & Spotrepair

  Ongeluk zit in een klein hoekje... Heeft er iemand tegen uw voertuig gereden of heeft u zelf schade gereden? Wij maken de gepaste offerte voor de verzekeringsmaatschappij en herstellen de schade.